Jag arbetar med två saker:

Föreläsningar

Den ena är som föreläsare. Mina föreläsningar grundar sig på mina erfarenheter från 26 år som polis, där jag utvecklades först till en främlingsfientlig, rasistisk och mycket dålig polis, för att senare bli ungdomspolis och utvecklas till en människa som vill göra gott för andra.

Mina föreläsningar anses vara känslosamma, underhållande och engagerande.

Förebildning™

Min andra verksamhet är att vara en del av utbildningen ”Förebildning™” tillsammans med min kollega kommunikationskonsulten Pelle Hasselgren.

Förebildning är en utbildning och träning i att hantera främlingsfientlighet och rasism på jobbet (och även problem med värdegrunden). Våra uppdragsgivare är fackförbund och företag i det privata näringslivet. Du kan läsa mer om Förebildning här.