Sång & Anekdoter

Sång &
Anekdoter

Som liten pojke drömde Michael om att bli frälsningssoldat och glädja människor genom att spela på gator och torg. Men innan han skulle genomföra sin dröm om att sjunga skulle han bära polisuniformen istället under 26 år som Norrmalmspolis. Först som piketpolis och sedan som ungdomspolis bland gängen i 16 år. Han är numera författare till fyra böcker och föreläsare. Hans senaste ljudbok ”Drömmen om piketen på Norrmalmspolisen är populär”. Han sjunger för att sprida mod och kärlek för att bekämpa hat och rädsla.

När han föreläste för fångarna på anstalten Hall fick kan modet att våga sjunga. Detta livsavgörande möte, det tuffa piketjobbet med bl.a. jakten på Olof Palmes mördare, arbetet bland ungdomsgängen är några av de historier från sina böcker som han berättar om mellan sångerna. Han sjunger bland annat Taube, Elvis, Sinatra, svenska gamla hits och andliga sånger. Musiken anpassas efter målgruppen, och ni kan boka in Michael till ert event och begära en offert. 

Artikel från lokaltidningen i min hemkommun Sundbyberg genom denna länk. klicka här

 

Beställ sång

Sång & Anekdoter

Recensioner:

Michael arbetade 26 år på Norrmalmspolisen som piketpolis och senare som ungdomspolis. Michael har varit rådgivare åt regeringen i frågor som ungdomskriminalitet och integration. Han rekryterades till den antirasistiska styrelsen Expos av millenium författaren Stieg Larsson.

Han är numera föreläsare och författare till fyra böcker. Han berättar hur han lyckats bekämpa kriminella gäng med ett professionellt bemötande och hur vi skapar ett tryggare samhälle och bättre integration. Han visar värdet av en stark värdegrund inom sig själv, i organisationen eller på arbetsplatsen, och att hat kan bekämpas med kärlek!

© 2022 Hemsida av Diggiwebb