Av Michael / Uncategorized / 0 kommentarer

Recensioner från Skåne turnen

Underbart, givande, intressant, tänkvärt, trevligt, kul och mycket mänskligt varmt föredrag. Fortsätt gärna att sjunga under föreläsningen med ditt stora hjärta för mänskligheten.
Hälsar Eva Dahlberg som lyssnade och sjöng med i Ängelholm.

Tack för att du kom till oss i går med din fantastiska föreläsning som gav oss alla nya insikter och tankar. Hoppas på återseende framöver.
Hälsar
Camilla Månsson verksamhetsansvarig ABF Nordvästra Skåne.

 

 

Av Michael / Uncategorized / 0 kommentarer

Ljudboken klättra på listorna

Ljudboken “Drömmen om piketen på Norrmalmspolisen” klättrar på listorna vilket jag är tacksam för. I pappersform heter boken “Sossepolisen.” Har skapat en föreläsning till boken som ni kan boka.

Av Michael / Uncategorized / 0 kommentarer

Recension Skanska

Fick i juli 2019 denna recension efter att föreläst på Skanskas skyddsombudsdag

” Spännande, varm och engagerade! Genom en fantastisk närvaro berättar Michael sin historia från de tidiga åren som Polisassistent på Norrmalm, åren i Piketen och hur han så småningom kom ut på andra sidan genom insikt, klarhet och genom eftertanke kring hur de viktiga värdena i livet förändras över tid. ”

– Michael är en lika självklar som fantastisk i sin roll som föreläsare och jag vill varmt rekommendera honom för den breda publiken.

Patricio Widén
Hälsa och säkerhetschef Skanska

Av Michael / Uncategorized / 0 kommentarer

Ljudbok – Storytel

Min nya bok “Sossepolisen” släpps som ljudbok den 29 juli. Förlaget Lind & Co som köpt ljudboken har valt att byta titel till “Drömmen om piketen på Norrmalmspolisen”. Önskar er en skön sommar vare sig ni läser eller lyssnar på min bok.