Av adminasyel / Föreläsningar / 0 kommentarer

Jag vill träffa Dig!

Min nya hemsida är nu klar som jag är så nöjd med. Träffade Saeid hos Tillsammans Åkersberga som hjälper ensamkommande att integreras i samhället. Saeid berättade att han arbetade med hemsidor hos företaget Anlitaoss.se. Det är Saeid och AnlitaOss.se som nu skapat min nya sida. Är även så nöjd med min egen logga som Susan Westin gjort.

I september kommer min nya bok ”Bekämpa rasismen med kärlek”. Boka gärna föreläsningar eller utbildningar kring boken.

Jag ger er verktyg hur man bekämpar rasism och kriminalitet genom kunskap och kärleksfullt bemötande. Jag visar på en hoppfull framtid om vi vågar möta de krafter vi känner rädsla inför! Jag kommer visa att kärlek och respekt besegrar hat och rädsla! Ser fram emot att träffa dig!

Pratade med vår statminister och han står bakom mitt budskap att vi ska

”Bekämpa rasismen med kärlek”