Svårt att träffas på jobbet men behov av att göra något? Se min filmade föreläsning tillsammans!

Den filmade föreläsning är ca en timme. Jag talar bl.a. om hur jag formades till rasistisk Norrmalmspolis, och hur jag lyckades förändra mina värderingar och i dag bekämpa rasism och diskriminering. I denna uppdaterade version av filmen har jag ett nytt avsnitt om bemötande  – kroppsspråk. Jag lär ut mina bästa tips att hantera hot och våldsamma situationer.

Normalt berättar jag detta under en föreläsning live men just nu under Coronatider, kan du och dina kollegor se föreläsningen på film. Jag föreslår att ni alla ser filmen samtidigt och sedan diskuterar innehållet!

För bara 3000:- får hela din organisation tillgång till föreläsningen i 3 månader.

 

Efter genomfört köp får du ett mail med en länk som behövs för att se filmen. Dessa kan du sedan skicka vidare till din organisation.

Recensioner

Michael har föreläst för åk1 elever på byggprogrammet i vår region.
Det är fascinerande att se Michael fånga ungdomarnas uppmärksamhet, de kan relatera till vad han förmedlar, budskapet är viktigt och det når fram!

Byggnadsindustrins Yrkesnämnd GävleDala

På grund av Covid -19 fick vi ta del av en i förväg filmad föreläsning med Michael Lundh på vår värdegrundsutbildning. Michaels historia fungerade utmärkt även i det formatet och gav upphov till många givande diskussioner bland deltagarna.

Hans Palmqvist – Ombudsman på Förbundskontoret IF Metall

Du gav polisstudenterna ögonöppnare och viktiga verktyg hur de kan göra verklighet av polisens värdegrund.Ditt engagemang var tydligt och kommunikationen med polisstudenterna fungerade jättebra!

Linda Rasmussen från ledningen på polisutbildningen på Malmö universitet