Av Michael / Uncategorized / 0 kommentarer

Bekämpa kriminalitet och rasism – med kärlek

Sitter nu med förlaget och arbetar igenom bokmanuset en sista gång innan utgivningen som räknas blir under 2018 och vi siktar på innan valet. Jag kommer i boken visa på en annan väg hur vi skapar trygghet i vårt samhälle. Nu ropar alla partier efter strängare straff och fler poliser. Ta i stället hand om de som är poliser, och involvera hela samhället i kampen mot kriminalitet och rasism. 10 procent är vad du säger och 90 procent hur du säger eller gör en sak. Det gäller att ha mod att göra rätt saker trots att de inte altid attraherar otrygga väljare. Det och mycket mer berättar jag om i min kommande bok, och i mina föreläsningar. I helgen åker jag söderut och föreläser som hemlig gäst på ett årsmöte.